bvallejo (bvallejo) wrote, 2010-07-26 17:43:00 bvallejo bvallejo 2010-07-26 17:43:00 Previous Share Flag Next Category: еда Cancel Хлеб на закваске/ Pain au levain от Christian Vabret Закваска из сухой закваски (что два раза освеженная, видно по характерной пористости мякиша), пшеничная мука typ 55, вода и соль. Tags: ch.vabret, meilleurs ouvriers de france Subscribe Post a new comment Error We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post Anonymously switch LiveJournal Facebook Twitter OpenId Google MailRu VKontakte Anonymously default userpic Your IP address will be recorded When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed. You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use. Post a new comment Preview comment Help 0 comments Post a new comment 0 comments
Закваска из сухой закваски (что два раза освеженная, видно по характерной пористости мякиша), пшеничная мука typ 55, вода и соль.